Kontakt oss

Vår nettside kan selvsagt alltid bli bedre. Derfor er den stort sett alltid i endring. Du har kanskje kommet over noe som du synes kunne vært gjort annerledes, eller kanskje du har andre tilbakemeldinger? Da er det bare å ta kontakt, så skal vi se hva vi kan få gjort.

Vi som driver denne siden har lenge holdt på med blogger av ulike slag. Denne erfaringen har vi lyst til å dele med andre som også har planer om å starte med en blogg. Vi jobber heltid i et eget selskap og vi tjener penger på blogg. Siden du har besøkt vår blogg tipper vi at du også har lyst til å tjene penger på blogg. Ved å lese våre tips kan du også klare dette.

Dersom du står fast med noe, eller trenger tips til forbedring kan vi også hjelpe deg.

Kontakt oss

Har du noen forslag til forbedringer eller andre tilbakemeldinger er det bare å ta kontakt med oss. Vi vil svare så raskt som overhodet mulig. Bruk skjemaet du finner på Grumpy Boo Affiliation for å sende oss en melding.

På den nettsiden finner du også mer informasjon om sidene vi driver og hvilke partnere vi samarbeider med. Vi er også åpne for andre samarbeid, så det er bare å ta kontakt med oss.